onsdag, december 31, 2008

Gött nytt då...


Ja, även om det inte blev så mycket Götterdämmerung i år så får man väl ändå passa på att önska ett Gött nytt år.

Året blev inte riktigt som vi tänkt oss produktionsmässigt. Vi hade samma ambitioner som tidigare år men det ville sig helt enkelt inte riktigt. Vi gör ju det här på fritiden, och den försvann till förmån för familj, jobb och annat som upptar livet när man är 30+.

Hursomhelst. Nu är vi tillbaka på banan igen. Vi smyger igång med lite grejer under 2009 men sätter inga datum. Jag kan dock avslöja vår prioritering:

1) Brädspelet
2) Järntunga till DODT och Hin Håles.... till Götterdämmerung.
3) En samlingsvolym av DODT (Regelböcker+världsböcker).. om det är möjligt. Alt, slå ihop boxen till en fet bok. Boxen börjar ta slut och det krävs en nytryckning av något slag. Samma sak med en del av världsböckerna. Vi ska fatta beslut om det snart.

Sen kan jag avslöja ett projekt som grott i mitt sinne ett tag.. som vore kul att göra. Först hette det OBSKURIA, men sen blev jag så frälst i namnet KABAL att det heter det tills vidare. Det är en modern version av KULT skulle man kunna säga, fast med en annan twist. Såhär...

"Föreställ dig en värld där du tänker en tanke, har ett begär eller begår en hemsk handling och att det i sin tur skapar ett väsen som lever i en annan dimension. Ju hemskare tanke, desto avskyvärdare skepnad. Att detta väsen eller dess tjänare kan ta sig in i din värld och du i dess dimension." Detta är grundidén i KABAL. Tänk "Clive Barker möter Neil Gaiman, Hellraiser möter Neverwhere". Typ. Omslaget ser ni ovan!

Det finns ett utkast till både regler, setting och det första äventyret En Engels tårar. Det här ligger dock helt på sidan. Allt annat är prioriterat framför KABAL.

Ja.. var inte det en nyårspresent så säg :)

Sen får vi ser hur Rickard ligger till med världsmodulen till Götter och om vi ska slå ihop och revidera upp även regelböckerna. Men det händer inte nu. Det är sånt vi får ta ställning till sen.

Men vi får se lite. Håll ögonen öppna, inget är hugget i sten. Allt måste ske i balans med våra övriga liv. Tänkte bara lätta på locket lite! Idéer finns det gott om, vilja också.

Gott nytt på er alla eldsjälar och TACK för att ni engagerar er i det vi skapar.
Kejsaren

1 kommentar:

Nightcreature sa...

Gott nytt på er i RM också. Hoppas det nya året bär mycket fin frukt :)